Αλληλεγγύη στις 92 συντρόφισσες/ους που διώκονται για την ανακατάληψη της Villa Amalias – Συγκέντρωση στα δικαστήρια Ευελπίδων Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, 9 π.μ., κτίριο 8

 


Ξημερώματα Τετάρτης της 9ης Γενάρη του 2013, 92 σύντροφοι και συντρόφισσες ανακατέλαβαν τη villa amalias, που από τις 20 Δεκέμβρη είχε καταληφθεί από αστυνομικές δυνάμεις. Με τη δύναμη της συλλογικής ευφυΐας και το πάθος για έναν κόσμο χωρίς εξουσία, διαχωρισμούς και εκμετάλλευση, πέρασαν σε μια κίνηση άρνησης των σχεδίων της κυριαρχίας.

Και αν κάτι μένει από την ανακατάληψη είναι ακριβώς αυτές οι συλλογικές αρνήσεις συμμόρφωσης στις κυρίαρχες επιβολές, που έρχονται να συναντήσουν όλες και όλους εκείνους που εναντιώνονται στο καθεστώς φόβου, μεμψιμοιρίας και ανάθεσης. Γιατί, οι αρνήσεις μας είναι οι ζωές μας.

Την Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2017 δικάζονται οι σύντροφοι και οι συντρόφισσές μας, γιατί εναντιώθηκαν στον κόσμο της υποταγής, της απάθειας, της εξατομίκευσης. Προτάσσοντας τις καταλήψεις ως οδοφράγματα απέναντι στον πολιτισμό της εξουσίας, της εκμετάλλευσης και την επέλαση του σύγχρονου ολοκληρωτισμού.

Στο έγκλημα για έναν κόσμο ελευθερίας και αλληλεγγύης είμαστε όλες/οι συνειδητά συνένοχες/οι.

Αλληλεγγύη στους 92 κατηγορούμενους/ες για την ανακατάληψη της Villa Amalias

Δίκη Τετάρτη 15/11 9 π.μ. στα δικαστήρια της Ευελπίδων κτίριο 8.